Lesprogramma

Het reguliere lesaanbod wordt op dit moment niet gegeven.

We zijn nog luier dan lui en zijn zoveel mogelijk in Yin, zelfs in de zomer ;-)  Zonder gekheid: we hebben de ruimte aan de Surinameweg moeten verlaten en vonden nog geen andere passende ruimte. Zolang dit het geval is zullen er geen vaste lessen worden aangeboden.

Wel is er een ZOMER PROGRAMMA


QI-COACHING

Personal (1-op-1) Zomer Training en Coaching

KRIJG WEER FRISSE ENERGIE EN VERZAMEL INZICHTEN DEZE ZOMER

Benut deze zomer om bij te komen, weer vitaliteit te krijgen en tot enige inzichten te komen op wezenlijke vragen die jou nu zo bezig houden!

Tao-trainer en coach Marcel Ott begint al meer en meer in te zien dat het belangrijk is om in het hier en nu te leven. En wat blijkt…dan kan elk moment aanvoelen als vakantie. Daarom is hij gewoon beschikbaar om jou te coachen en met je te trainen.

Marcel nodigt je uit om samen met jouw (coachings-)vraag de (innerlijke) natuur in te gaan om (zelfs letterlijk) stil te staan bij jouw vragen. Onderzoek samen met Marcel welke antwoorden jou vervolgens toekomen.

Het hoofd (het denken en analyseren) laten we verbinding maken en houden met het lichaam.

We doen dit door middel van meditaties, visualisaties, en een aantal lichte fysieke oefeningen (Qi Gongs) We zijn zomers lui en ontspannen…en we spannen ons even zo goed in om de vraagstukken scherp te krijgen en komen dan tot bijzondere in -en vooruitzichten. Je ontdoet jezelf van alle balast en letterlijk mag je jezelf gaan ont-wikkelen om tot de kern te komen.

Gebruik de zomer om weer in verbinding te komen met wat er voor jou toe doet. Vind weer antwoorden op voor jouw prangende vragen.

Meld je hier aan om met Marcel 1-op-1 te trainen en coachen.

Voor meer informatie over de prijzen, klik hier.


IN-SIDE-OUT QI GONG

Elke maandag van 07:30 tot 08:30 (vanaf 22 juli) geeft Marcel Ott in een van de parken van Haarlem of in de Kennemer Duinen Qi Gong sessies.

Je begint de week met een verfrist en wakker lichaam en je gaat je in de loop van de sessies al beter voelen. De Qi Gongs zijn zachtaardige lichamelijke oefeningen die de energiebanen doen laten stromen. Blokkades worden zachter of komen los, meer energie gaat door je lichaam (en geest) stromen.

Kom elke maandag in de zomermaanden (juli, augustus en september) naar de IN-SIDE-OUT

Voor meer informatie over de prijzen, klik hier.