Wie heeft het logo ontworpen?

Ik ben zo trots op het logo van Tao Training Haarlem dat ik graag een ode wil brengen aan de ontwerper, die in één keer de spijker op de kop sloeg. Hij is gemaakt door Ysbrand Pool.  Dit schreef Ysbrand over het logo:

"De kleur bruin van de letters is de affiniteit met hout, de natuur.  De lotus staat symbool voor de groei naar verlichting. De keuze van de letters TTH (TaoTrainingHaarlem) zijn 'Oosters', Je zou ze zo kunnen maken met een calligrafie-pen. En de cirkel staat symbool voor de zon, het hart, de parel."

En het is de parel die mij en hopelijk ook jou aanspreekt. Ze zorgt voor en staat voor groei en ontwikkeling in en van je bewustzijn. Door het versterken van je parelbewustzijn ben je door middel van beoefening en meditaties in staat geheel je eigen kern te verwerven, die, los van de waan van de dag, in staat is om bij jou een zeer stabiele emotionele balans te ontwikkelen.

Daarom ben ik zo blij met dit logo omdat het mij nu nog meer laat herinneren wat míjn dagelijkse training mag zijn.

Ysbrand, dank je wel. 

En nu nog even reclame maken voor Ysbrand zijn blauwlicht.nl:

Ben je ook op zoek naar een logo of ontwerp van een website: info@blauwlicht.nl