Back to All Events

Workshop Helende klanken

  • Tao Training Haarlem Surinameweg 2, Haarlem Haarlem, NH, 2023 AL Netherlands (map)

De '6 Helende Klanken'.

Duizenden jaren geleden ontdekten de Taoïtische meesters, dat ieder orgaan verbonden is met een bepaalde klank, kleur en kwaliteit van energie.

In deze workshop 'de Helende Klanken' maken wij van deze kennis gebruik. Emotionele problemen, teveel stress, ongezonde leefwijze, slechte voeding en vervuiling van de leefruimte veroorzaken stagnatie en oververhitting in de interne organen. Hierdoor raken ze uit balans en blokkeert de energiestroom; eerst in de organen en uiteindelijk in het hele lichaam.

De 6 Helende Klanken en de daarbij horende houdingen en gebaren helpen je om de organen te koelen en te ontgiften. De klanken herstellen ook de energiestroom in de organen en lichaam en verhogen daarmee je gezondheid en je vitaliteit. Bovendien zorgen de klanken ervoor dat de emoties, die volgens de Taoïsten verbonden zijn met de organen, in balans komen, waardoor je kalm en rustig wordt.

De volgende effecten zijn vrij snel merkbaar:

  • Door de klanken koel je dan wel verwarm je de organen. Doorbloeding volgt, ontspanning ontstaat. Je conditie verbetert. Je verbetert hiermee ook je immuunsysteem.
  • Door het gebaar, klank en innerlijke aandacht en de glimlach gaat de genezende de Chi ( levenskracht) beter doorstromen.
  • Door de klanken te trainen voeren de organen hun gifafvalstoffen af, waardoor je lekkerder gaat ruiken.
  • De organen worden zachter, vochtiger, koeler en opener. Het vlies rond de organen koelt en de temperatuur van het orgaan wordt bewaakt ( Hart aanval geeft een gekookt hart volgens cardiologen)( fascea/ kapsels of zak).
  • De emoties worden niet onderdrukt, niet extreem geuit, maar gebruikt als compost voor positieve levens kracht, Chi. Emoties ontstaan in de organen. 
  • Er ontstaat ruimte en energie die gevoeld kan worden alszijnde "goed uitgerust". 

Wanneer: woensdagavond 1 maart van 19:30 uur tot 21:30 uur                                                  

Waar: Surinameweg 2, Haarlem Wie: voor een ieder die verdiepend wil ontspannen en opladen. Kennisdrager/trainer: Marcel Ott  Prijs: € 25,00 incl. thee, lekkere koekjes en de hand-out!

Heb je interesse en wil je je direct aanmelden? Dat kan hier onder:

Naam *
Naam
Earlier Event: February 15
Workshop Acht Brokaten