Back to All Events

zondag 22 mei: Verdiepingsdag Innerlijk Duinduiken

  • Tao Training Haarlem 4 Vogelenzangseduinweg Vogelenzang, NH, 2114 AS Netherlands (map)

Activeer jouw innerlijk vrede

Innerlijke vrede is een heerlijk gevoel. Soms is het er opeens…als je net wakker wordt in je warme bed na een goede nachtrust. De geest is kalm, je lichaam ontspannen, alles is oke…Soms is innerlijke vrede echter ver te zoeken. Onrust, tobben, zorgen, spanningen, haast, alles komt langs, maar innerlijke vrede is er niet.

Wil je meer grip op je eigen innerlijke vrede? Wil je tools beoefenen die jouw innerlijke vrede activeren? Ben je klaar met het hardnekkig najagen van dat-wat-je-prettig-vindt en het vluchten voor dat-wat-je onprettig-vindt? Wees dan welkom op de verdiepingsdag duinduiken.

Programma:

We doorlopen deze dag in een aantal stappen een verdiepingspad. Na aankomst en ontvangst met koffie en thee lopen we gezamenlijk de duinen in. Je magervaren wat de natuur met jou doet. Je maakt kennis met de natuur en met elkaar. We nodigen je uit je intentie voor deze dag uit te spreken. Na een wandeling steken we letterlijk en figuurlijk een brug over en maak je contact met jouw innerlijk landschap. We laten het lichaam en de geest tot rust komen. Je verkent jouw betekenis van innerlijke rust en vrede en we trachten deze (nog meer) te activeren. Je krijgt tools om in iedere situatie naar die vrede terug te kunnen keren. We sluiten af met de vragen: “Wat ga je doen: in actie komen of…juist niet? Grijp je in of laat je los?”

Wanneer en waar? Zondag 22 mei van 10.15 u – 16.30 u, ingang t Panneland in de Waterleidingduinen Adres: Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang. Zie: http://www.t-panneland.nl/index.html

Investering € 47,- voor de hele dag, inclusief thee, koffie en lunch.

Aanmelden Deze verdiepingsdag is voor mensen die affiniteit hebben met yoga, meditatie en/of qi gong. Aanmelden via: info@jojamis.nl

 

 

Earlier Event: February 22
Workshop "Acht Brokaten"
Later Event: June 27
Workshop acht brokaten